Oranjerun

Speciaal voor kinderen van groep 3 t/m groep 8 organiseren we in samenwerking met de Oranjevereniging Elburg op Koningsdag 27 april tussen 9:30 en 12:30 uur een Oranjerun op de Strekdam.
En dan niet zomaar een saaie run.. nee.. in het door ons aangelegde speelbos en een bosloop. Na afloop kan je gezellig even bijkomen bij het kampvuur.

We zitten VOL

Oranjerun voor kinderen van groep 3 t/m groep 8

We kunnen dit alleen organiseren wanneer iedereen zich aan de coronaregels houdt. Het is voor ouders/verzorgers niet toegestaan het terrein te betreden. Voor het brengen van de kinderen en het ophalen zijn twee plekken ingericht. Volg altijd de aanwijzingen van de vrijwilligers op. Je kan alleen meedoen als je je van te voren opgegeven hebt.

Ben jij zo'n stoere jongen of meid die wel van een klimpartij en uitdagingen houdt? Doe dan mee! Het totale programma van start tot finish duurt ongeveer een uur. Lekker klauteren, kruipen en roetsjen van de kabelbaan en allerlei andere uitdagende obstakels. Mocht het te moeilijk zijn dan helpt onze scoutingleiding je natuurlijk verder op weg. Na inschrijven via de knop onderaan deze pagina krijg je van ons een startblok toegewezen waarin je van start moet gaan.

Deelname is GRATIS!
Er zijn ivm Corona een beperkt aantal plekken beschikbaar. Dus wacht niet te lang met opgeven.

VOL = VOL

Let op! Kinderen zullen zelfstandig het parcours moeten kunnen volgen. Jonge kinderen kunnen met hun broer of zus (niet ouder dan 12 jaar) mee doen.

Dit alles vindt plaats bij het clubhuis van Scouting Elburg (J.P. Broekhovenstraat 40)

Deelnemen aan de Oranjerun is op eigen risico. De organisatie is in geen geval aansprakelijk voor ongevallen of schade.