Speltakken

Speltakken

Juniorverkenners Scouting Elburg

"Scouting is een maatschappelijk betrokken jeugd- en jongerenorganisatie, die haar leden met het Scoutingprogramma een plezierige en uitdagende vrijetijdsbesteding biedt. In het Scoutingprogramma wordt in actief samenspel met leeftijdsgenoten, geïnspireerd op het buitenleven, een bijdrage geleverd aan de vorming van de persoonlijkheid. Hierdoor leren scouts met respect voor zichzelf en hun omgeving de eigen grenzen te verkennen en verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf, elkaar en de wereld om hen heen."


Welpen Scouting Elburg

Onze groep werd voor de oorlog opgericht, onder andere door Nicolaas Samuel Rambonnet. Tijdens de oorlog ging de groep illegaal door. Nicolaas Samuel Rambonnet werd later in de oorlog terecht gesteld door de bezetters. Toen onze groep na de oorlog weer legaal werd, besloot men om voortaan de naam N.S. RAMBONNETGROEP te gaan dragen.


Onze groep bestaat onze uit 5 speltakken. Welpen-jongens, Welpen-meisjes (voorheen Kabouters), Zeeverkenners, de Stam en de Plusscouts. Meer over deze speltakken vind je elders op de site.

Opgeven en opzeggen


Aanmelden van nieuwe leden gaat via de speltakleiding de gegevens hiervoor staat onder de rubriek speltakken.


Het inschrijfformulier voor de administratie is wel hier te downloaden en kunt u inleveren bij de speltakleiding


Opzeggen doet u via de speltakleiding én door het bij de ledenadministratie via de mail te melden, vergeet niet uw bankrekeningnummer erbij te vermelden.

Wil je ook lid worden? Klik dan hier voor meer informatie!