Avondvierdaagse

Avond4daagse 2024

Dinsdag 28 tot en met vrijdag 31 mei 2024


Inschrijven

Schrijf je hier in voor de Avondvierdaagse 2024. Dit kan zowel voor individuele lopers als voor groepen. Het routeboekje kan je voorafgaand aan de start ophalen bij de boekjes afhalen tafel. 


Je kan ook op dinsdag 28 mei ook voorafgaand aan de start op het voetbalveld nog inschrijven bij de inschrijftafel. Je moet dan wel het inschrijfgeld van € 6,- contant meenemen afhankelijk van de drukte kan dit wat tijd in beslag nemen.


Avondvierdaagse Elburg

Online inschrijven voor editie 2024 is gesloten. Alleen inschrijven vóór de start op dinsdag 28 mei met contante betaling is mogelijk.

Vertrekpunt

Voetbalterrein ESC


Afstanden

De afstanden zijn 3, 5, 10 en 15 kilometer.


Stempeltijden

De eerste drie dagen worden de start stempels voor alle routes gegeven tussen 18.00 en 18.15 uur.


In verband met de hulp bij het oversteken mag er niet voor 18.15 uur gestart worden (dit geldt voor de eerste drie dagen). Indien toch eerder gestart wordt, zijn er nog geen verkeersregelaars aanwezig en steekt u over op eigen risico! Voor een betere doorstroming bij de start zullen de verschillende afstanden ook dit jaar na 18:15 uur na elkaar starten! Waarbij de 10 km als eerste gaat, de 5 km daarna en als laatste de 3 km.


Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld is: € 6.00

Deelname aan de vierdaagse staat open voor individuele wandelaars, verenigingen, groepen en korpsen. Bij kinderen jonger dan 11 jaar moet er minimaal 1 volwassene als begeleiding meelopen. 


Verkeersregelaars

Op plaatsen, waar dit volgens de organisatie noodzakelijk is, zullen wettelijk opgeleide en aangestelde verkeersregelaars hulp verlenen bij het oversteken.


Controleurs

Deze zijn herkenbaar aan het Scouting uniform of een hesje.


Medische verzorging

Deze is in handen van de EHBO Vereniging Elburg/Doornspijk


Startbewijs

Het route boekje dient als startbewijs. U dient dit boekje door de controleposten aan de achterzijde te laten afstempelen/bestickeren.

 

Laatste avond

Op de laatste avond is er een feestelijke intocht door Elburg. Het vertrek voor de intocht zal rond 20.00 uur zijn vanaf de loswal bij de haven. Indien u niet op tijd aan de haven bent kunt u achter aan de stoet aansluiten.


De te lopen route is als volgt: Havenkade, Havenstraat, Vischpoortstraat, Jufferenstraat, Schootsveld.


Herinnering

Alle deelnemers die de vierdaagse hebben volbracht, ontvangen de daarbij behorende herinnering.


Individuele wandelaars kunnen de herinnering na afloop van de laatste avond op de loswal in ontvangst nemen, tegen inlevering van de achterzijde van het routeboekje.


Parkeren/verzamelen

Er kan geparkeerd worden op de parkeerplaats 't Schootsveld ook is hier ruimte genoeg voor alle fietsen. Op Veld 2 van het voetbalterrein kan iedereen zich verzamelen.


Wil je ook lid worden? Klik dan hier voor meer informatie!