Avondvierdaagse

Avondvierdaagse

Dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 juni 2020


Avondvierdaagse Elburg

Inschrijven

U kunt zich dit jaar uitsluitend inschrijven op de eerste avond voor aanvang bij de speciale balie op het voetbalterrein van ESC. Tussen 17:00 en 18:30 uur. Scholen en verzorgingsinstellingen ontvangen rond 31 maart 2020 groeps inschrijfformulieren per mail.


Vertrekpunt

Voetbalterrein ESC


Afstanden

De afstanden zijn 5, 10 en 15 kilometer.


Stempeltijden

De eerste drie dagen worden de start stempels voor alle routes gegeven tussen 18.15 en 18.30 uur.


In verband met de hulp bij het oversteken mag er niet voor 18.15 uur gestart worden (dit geldt voor de eerste drie dagen). Indien toch eerder gestart wordt, zijn er nog geen verkeersregelaars aanwezig en steekt u over op eigen risico!


De Laatste dag stempelen:

5 km. tussen 19.00 en 19.15 uur

10 km. tussen 18.30 en 18.45 uur

15 km. tussen 18.00 en 18.15 uur


Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld is: € 5.00

Deelname aan de vierdaagse staat open voor individuele wandelaars, verenigingen, groepen en korpsen. Groepen dienen uit tenminste 11 personen te bestaan, de leider inbegrepen. De leider van een groep moet minimaal 18 jaar zijn.


Verkeersregelaars

Op plaatsen, waar dit volgens de organisatie noodzakelijk is, zullen wettelijk opgeleide en aangestelde verkeersregelaars hulp verlenen bij het oversteken.


Controleurs

Deze zijn herkenbaar aan het Scouting uniform of een hesje.


Medische verzorging

Deze is in handen van de EHBO Vereniging Elburg/Doornspijk


Startbewijs

Het route boekje dient als startbewijs. U dient dit boekje door de controleposten aan de achterzijde te laten afstempelen/bestickeren.

 

Laatste avond

Op de laatste avond is er een feestelijke intocht door Elburg. Het vertrek voor de intocht zal zijn om 20.15 uur vanaf het havenplein. Indien u niet op tijd aan de haven bent kunt u achter aan de stoet aansluiten.


De te lopen route is als volgt: Havenkade, Havenstraat, Vischpoortstraat, Jufferenstraat, Schootsveld.


Herinnering

Alle deelnemers die de vierdaagse hebben volbracht, ontvangen de daarbij behorende herinnering.


Individuele wandelaars kunnen de herinnering na afloop van de laatste avond ophalen op t' ESC terrein, tegen inlevering van de achterzijde van het programmaboekje.


Parkeren/verzamelen

Er kan geparkeerd worden op de parkeerplaats 't Schootsveld ook is hier ruimte genoeg voor alle fietsen. Op Veld 2 van het voetbalterrein kan iedereen zich verzamelen.


Voor foto's kijk op www.nwvfoto.nl


Helaas hebben wij, in verband met de nieuwe richtlijnen van het RIVM voor evenementen en de onzekere tijden die daarna mogelijk nog volgen, moeten besluiten om de Avondvierdaagse 2020 van de agenda te halen. We hopen dat jullie er allemaal in 2021 weer bij zullen zijn.

Activiteiten

2020

NLdoet.

14 maart

NLdoet. Elburg


Avondvierdaagse

9 t/m 12 juni

Avondvierdaagse Elburg


RamboRun

27 juni

RamboRun Elburg

Wil je ook lid worden? Klik dan hier voor meer informatie!