Alternatieve Avondvierdaagse 2021

Alternatieve Avond4daagse 2021

De Avond4daagse Elburg lopen, het kan ook dit jaar!

Het is ook dit jaar nog niet mogelijk om een massale Avondvierdaagse te organiseren. Maar uiteraard zorgen we ook dit jaar voor een alternatief om toch te lopen binnen alle regels van de RIVM.

Er zelfs twee mogelijkheden:

1. Alternatieve Avondvierdaagse Elburg

De hele maand juni en juli kan je de Alternatieve Avondvierdaagse Elburg lopen. Deze start en eindigd vanaf 't Schootsveld bij het ESC terrein, je kan deze op je eigen tijd en tempo lopen. Er zijn weer mooie routes van 5, 10 en 15 kilomter bedacht.
Deelname hiervoor kost € 5,00 per deelnemer. Uiteraard ontvang je van ons hier de medaille mee. Je kan de hele maand juni nog inschrijven. Na inschrijven onvang je binnen 3 dagen de dingen om te lopen. Medailles volgen mogelijk later in de maand.

2. Avond4daagse Home edition

Door de bijzondere samenwerking tussen de Wandelbond, eRoutes en Scouting Elburg is het ook dit jaar weer mogelijk om, vóór 31 juli, 4 routes te lopen (binnen 2 weken). Via de speciale app die je kan downloaden op je telefoon krijg je, waarvandaan je ook wil vertrekken, de keuze uit verschillende routes van 2,5 km, 5 km of 10 km. Je kan dus op iedere plek en ieder tijdstip lopen. Ook nu ontvang je van de Avond4daagse organisatie van Scouting Elburg je originele Avond4daagse medaille thuis. De kosten hiervoor zijn € 6,50 per deelnemer.

Door te klikken op 'Start Avond4daagse' kan je de routes laten maken en van start gaan.
Zie je het scherm hiernaast niet, dan moet je de app nog even updaten. Dat doen je door naar de appstore te gaan, te zoeken op 'eRoutes' en te kiezen voor 'werk bij' (voor iPhone) of 'updaten' (voor Android). Heb je andere (technische) vragen over de app eRoutes of vragen over vergeten wachtwoorden, problemen met inloggen etc. dan kan je het beste kijken op naar:

Antwoorden op de meest gestelde vragen vind je hier

Vragen over de Home edition app
Als je de app opent, zie je dit scherm:

Laat ons weten dat je meeloopt! Post een leuke foto op de facebook van Avond4daagse Elburg of deel je leuktste route.