Avond4daagse Home edition

De Avond4daagse Elburg lopen, het kan toch!

Door een bijzondere samenwerking tussen de Wandelbond, eRoutes en Scouting Elburg is het toch mogelijk om ook dit jaar 4 routes te lopen (binnen 2 weken). Niet in grote groepen, maar gewoon met je familie, klasgenoten, vrienden of lekker alleen. Via een speciale app die je kan downloaden op je telefoon krijg je, waarvandaan je ook wil vertrekken, de keuze uit verschillende routes van 2,5 km, 5 km of 10 km. Je kan dus op iedere plek en ieder tijdstip lopen. De App registreert of je ook echt hebt gelopen. En heb je de 4 routes volledig afgelegd, dan ontvang je van de Avond4daagse organisatie van Scouting Elburg je originele Avond4daagse medaille thuis.

Door te klikken op 'Start Avond4daagse' kan je de routes laten maken en van start gaan.
Zie je het scherm hiernaast niet, dan moet je de app nog even updaten. Dat doen je door naar de appstore te gaan, te zoeken op 'eRoutes' en te kiezen voor 'werk bij' (voor iPhone) of 'updaten' (voor Android). Heb je andere (technische) vragen over de app eRoutes of vragen over vergeten wachtwoorden, problemen met inloggen etc. dan kan je het beste kijken op naar:

Hier vind je het antwoord op de veelgestelde vragen.

Vragen over de app
Als je de app opent, zie je dit scherm:

Andere vragen over de Avond4daagse Home edition

Bekijk ze hier

Laat ons weten dat je meeloopt! Post een leuke foto op de facebook van Avond4daagse Elburg of deel je leuktste route.